Besteltaart.nl

Scoort een 3.3 van de 5 sterren, uit 2 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Besteltaart.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://besteltaart.nl/.

Wat vind je van Besteltaart.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Besteltaart.nl

Lisa

Taart

Niet bestellen. Brengen de taarten niet op de afgesproken tijd. En de klantenservice. Zegt alleen sorry kunnen wij niet aan doen.

15 dagen geleden gepost

Jan Hoogendoorn

3D Paw Patrol Taart

heerlijke taart voor een leuke dag. bedankt voor de service!

1 jaar geleden gepost

Expert review

Besteltaart.nl Review

Heb je zin in gebak of wil je voor bijvoorbeeld een babyshower cupcakes of een taart bestellen? Wat de gelegenheid ook is, lekkere taarten bestellen kan via Besteltaart.nl! Besteltaart.nl is een specialist in taarten, gebak, layer cakes en andere thema taarten. Ze zijn in 1920 begonnen met een banketbakkerij in Haarlem. Drie generaties lang is de bakkerij in de familie gebleven en in de bakkerswereld uitgegroeid tot een begrip. Alle producten worden op ambachtelijke wijze bereid. Je hoeft niet meer naar Haarlem om deze lekkere taarten te proeven.
Lees verder op deze pagina over de voordelen van Besteltaart.nl, het assortiment, reviews, klachten en ervaringen over Besteltaart.nl.

Review Besteltaart.nl

Wij verzamelen reviews, ervaringen en beoordelingen over Besteltaart.nl. Heb jij taart bij hen besteld? Dan zijn wij reuze benieuwd naar hoe dat is bevallen. Wat vond je van de smaak? Hoe verliep de bezorging? Jouw review is erg waardevol want zo helpen we samen toekomstige klanten een goede keuze te maken!

Voordelen van Besteltaart.nl

Behalve dat de taarten er ontzettend lekker uit zien, smaken ze ook nog eens fantastisch door de ambachtelijke manier van bakken. Los van de vers gebakken taarten die je bij Besteltaart.nl kunt bestellen zijn andere voordelen van deze online taarten winkel dat de taarten gekoeld worden geleverd. Men levert de taarten af door heel Nederland.

Besteltaart.nl assortiment

Het taarten assortiment van Besteltaart.nl is enorm. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taarten, van luxe taarten, vlaaien, appeltaarten, chocoladetaarten, marsepein taarten, slagroomtaarten, mokkataarten, chipola taarten of vruchtentaarten. Je kunt de taarten voorzien van een kaart met tekst, logo of beide. Heb je een allergie? Ook dan heb je bij Besteltaart.nl een ruime keus, zo kun je taarten zonder selderij, vis, lupine, sulfiet, amandelen, noten, soja, ei, melk, gluten of tarwe bestellen.

Contact opnemen met Besteltaart.nl

Je kunt op telefoonnummer +31 (0)23 - 764 09 30 Besteltaart.nl op werkdagen bereiken van 9 tot 17 uur. Op zaterdag zijn ze telefonisch bereikbaar van 9 tot 15 uur. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]
Adres Besteltaart.nl is Robert Peereboomweg 18 - 2031 BC Haarlem, afhalen van de bestelling is mogelijk. Ideaals als je in de buurt woont!

Besteltaart.nl kortingscodes

Op het moment van schrijven zijn er van Besteltaart.nl geen kortingscodes bekend.

Besteltaart.nl betaalwijze

Je kunt je bestelling bij Besteltaart.nl eenvoudig afrekenen met de gangbare en betrouwbare betaalwijzen zoals iDeal, Mastercard of Visa. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Reviews, ervaringen of klachten over Besteltaart.nl?

Heb jij taart, gebak of iets anders lekker besteld bij Besteltaart.nl? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening. Hoe vond je de smaak? En hoe ging de bezorging/ levering van de taart.
Laat je review, ervaring of beoordeling over Besteltaart.nl achter en help potentiële klanten een goede keus te maken.

Waarom kiezen voor Besteltaart.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over besteltaart.nl

Is besteltaart.nl betrouwbaar?

Er zijn 2 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over besteltaart.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 3.25.

Waar is besteltaart.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Besteltaart.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Besteltaart.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.