Algemene beoordeling

5.0

Service beoordeling

5.0

Kwaliteit beoordeling

5.0

Prijs beoordeling

5.0

Levering beoordeling

5.0

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Besteltaart.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://besteltaart.nl/. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(1) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 24-09-2020

Heb je zin in gebak of wil je voor bijvoorbeeld een babyshower cupcakes of een taart bestellen? Wat de gelegenheid ook is, lekkere taarten bestellen kan via Besteltaart.nl! BestelTaart.nl is een specialist in taarten, gebak, layer cakes en andere thema taarten. Ze zijn in 1920 begonnen met een banketbakkerij in Haarlem. Drie generaties lang is de bakkerij in de familie gebleven en in de bakkerswereld uitgegroeid tot een begrip. Alle producten worden op ambachtelijke wijze bereid. Je hoeft niet meer naar Haarlem om deze lekkere taarten te proeven.
Lees verder op deze pagina over de voordelen van Besteltaart.nl, het assortiment, reviews, klachten en ervaringen over Besteltaart.nl.

Review Besteltaart.nl

Wij verzamelen reviews, ervaringen en beoordelingen over Besteltaart.nl. Heb jij taart bij hen besteld? Dan zijn wij reuze benieuwd naar hoe dat is bevallen. Wat vond je van de smaak? Hoe verliep de bezorging? Jouw review is erg waardevol want zo helpen we samen toekomstige klanten een goede keuze te maken!

Voordelen van Besteltaart.nl

Behalve dat de taarten er ontzettend lekker uit zien, smaken ze ook nog eens fantastisch door de ambachtelijke manier van bakken. Los van de vers gebakken taarten die je bij Besteltaart.nl kunt bestellen zijn andere voordelen van deze online taarten winkel dat de taarten gekoeld worden geleverd. Men levert de taarten af door heel Nederland.

Besteltaart.nl assortiment

Het taarten assortiment van Besteltaart.nl is enorm. Je kunt kiezen uit allerlei soorten taarten, van luxe taarten, vlaaien, appeltaarten, chocoladetaarten, marsepein taarten, slagroomtaarten, mokkataarten, chipola taarten of vruchtentaarten. Je kunt de taarten voorzien van een kaart met tekst, logo of beide. Heb je een allergie? Ook dan heb je bij Besteltaart.nl een ruime keus, zo kun je taarten zonder selderij, vis, lupine, sulfiet, amandelen, noten, soja, ei, melk, gluten of tarwe bestellen.

Contact opnemen met Besteltaart.nl

Je kunt op telefoonnummer +31 (0)23 - 764 09 30 Besteltaart.nl op werkdagen bereiken van 9 tot 17 uur. Op zaterdag zijn ze telefonisch bereikbaar van 9 tot 15 uur. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]
Adres Besteltaart.nl is Robert Peereboomweg 18 - 2031 BC Haarlem, afhalen van de bestelling is mogelijk. Ideaals als je in de buurt woont!

Besteltaart.nl kortingscodes

Op het moment van schrijven zijn er van Besteltaart.nl geen kortingscodes bekend.

Besteltaart.nl betaalwijze

Je kunt je bestelling bij Besteltaart.nl eenvoudig afrekenen met de gangbare en betrouwbare betaalwijzen zoals iDeal, Mastercard of Visa. Achteraf betalen is niet mogelijk.

Reviews, ervaringen of klachten over Besteltaart.nl?

Heb jij taart, gebak of iets anders lekker besteld bij Besteltaart.nl? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening. Hoe vond je de smaak? En hoe ging de bezorging/ levering van de taart.
Laat je review, ervaring of beoordeling over Besteltaart.nl achter en help potentiรซle klanten een goede keus te maken.

3D Paw Patrol Taart

Service: 5, Kwaliteit: 5, Prijs: 5, Levering: 5

Beveelt Besteltaart.nl aan ๐Ÿ‘
heerlijke taart voor een leuke dag. bedankt voor de service!

Review geplaatst door Jan Hoogendoorn - about 1 month geleden

Plaats je review over Besteltaart.nl

Zou je Besteltaart.nl aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie eten & drinken

Veel gestelde vragen over besteltaart.nl

Is besteltaart.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over besteltaart.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is besteltaart.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Besteltaart.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de eten & drinken categorie.