Yoga International

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Yoga International. Lees de reviews en bezoek de website https://yogainternational.com/.

Wat vind je van Yoga International?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Yoga International

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Yoga International Review

Wil je graag yoga doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Probeer dan eens een abonnement via Yoga international. Het voordeel is dat je met Yoga international van de beste yoga leraren ter wereld kunt leren, thuis op je eigen yoga matje.
Voor je je aanmeldt bij Yogainternational.com wil je vast weten hoe anderen hun beoordelen, wat zijn de meningen, reviews of eventueel klachten over dit bedrijf en hun yoga lessen.

Yoga international review

De belangrijkste redenen om je in te schrijven voor een abonnement bij Yoga International is: Je leert yoga van de beste instructeurs die hun kennis en expertise op het gebied van yoga met jou delen. Je blijft gemotiveerd door de leuke lessen die je kunt volgen in je eigen tempo, eigen tijd en op elk apparaat zoals smartphone, tablet of laptop.

Hoe werkt het?

Je kunt honderden lessen streamen vanaf ieder apparaat en meditatie lessen volgen wanneer het jou uitkomt. Je kunt gratis Yoga international proberen middels een proefperiode en deze kun je wanneer je wil opzeggen en annuleren.
Verrijk je yoga skills en verbeter je leven met het grote aanbod van yoga videos, cursussen en interessante artikelen.
Je wordt ook lid van een grote community waar je dagelijks inspiratie kunt opdoen of met workshop mee kunt doen. Yoga international gelooft in de effecten van yoga en de vele voordelen die het met zich meebrengt.
Daarom bieden ze zeer toegankelijke informatie om elk lid te ondersteunen, of je nu net bent begonnen of dat je het al jaren doet.
Je kunt je gratis aanmelden voor een proef lidmaatschap van 14 dagen.
Enkele van de lessen die je kunt volgen bij Yoga international zijn: Beginner, Hatha Yoga, Prenataal, Herstellend, Vinyasa.
De volgende cursussen zijn beschikbaar op dit yoga platform: Asana, Ayurveda, Conferenties, Voor docenten, Persoonlijke transformatie Yoga therapie, Podcasts.
Enkele van de yoga leraren die de cursussen verzorgen zijn: Christina Sell, Rod Stryker, Jim Bennitt, Bernie Clark, Rocky Heron, Jessica Stickler, Luke Ketterhagen, Cyndi Lee en Doug Keller.

Opgenomen lessen of meedoen met interactieve workshops

Je kunt via de site van Yogainternational.com opgenomen lessen terugkijken op je eigen tempo. Vind je het leuker om mee te doen met een interactieve les, is dat ook mogelijk. Je kunt namelijk op hun site zien welke lessen ze op welke dagen verzorgen en daarop inschrijven.

Contact met Yoga international

Men is niet telefonisch bereikbaar en uitsluitend per mail of via de live chat op hun website. Omdat het bedrijf in de VS is gevestigd moet je er rekening mee houden dat hun werktijden anders zijn dan hier in Nederland.

Yoga international reviews, wat is jouw ervaring?

Ben jij al lid van dit internationale yoga platform? Hoe ervaar je dat? Zou je andere yoga liefhebbers dit ook aanraden of juist niet? Wat vind je van de lessen? Laat jouw review, ervaring of klacht over Yoga international achter en help toekomstige cursisten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of dit een goede en betrouwbare online yoga platform is.

Waarom kiezen voor Yoga International?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over yoga international

Is yoga international betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over yoga international. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is yoga international actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Yoga International te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor Yoga International 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.