Lowlens

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van lowlens. Lees de reviews en bezoek de website https://www.lowlens.nl/.

Wat vind je van lowlens?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over lowlens

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

lowlens Review

Wil je van je bril af en ben je op zoek naar een goede lenzen webshop waar je op regelmatige basis nieuwe lenzen kan bestellen? Dan zit je bij Lowlens goed! Lees voordat je besteld bij Lowlens, hun reviews, ervaringen en eventuele klachten door. Zo voorkom je een miskoop én weet je zeker dat je een goede lenzen webshop hebt.

Online lenzen bestellen - wat moet je weten?

Voordat je online lenzen gaat bestellen is het belangrijk dat je naar de soort lenzen kijkt, de fabrikant (merk), pasvorm (BCR) en de lens sterkte. Omdat er vele soorten zachte lenzen online aangeboden worden onder dezelfde gegevens, is het verwarrend voor de consument, maar raden wij je aan er niet standaard vanuit te gaan dat alle lens typen met dezelfde gegevens allemaal hetzelfde zijn. De afwijkingen kunnen ontstaan door ander materiaal of profiel en dit resulteert in een net iets anders zittende lens - wat dus afwijkt van je huidige lenzen en wat ongemakkelijk kan aanvoelen.

Niet alle lenzen en vloeistoffen zijn identiek

Ook al lijken de vloeistoffen en lenzen veel op elkaar ze zijn absoluut niet het zelfde. De vloeistoffen die verkrijgbaar zijn bij supermarkten en drogisterijen bevatten veelal een verouderde samenstelling. Het nadeel hiervan is dat ze minder goed in combinatie met moderne silicone lenzen over weg kunnen. In het begin zul je er waarschijnlijk niet veel van merken maar na verloop van tijd kunnen er irritaties ontstaan.

Waarom zijn er grote verschillen in prijs tussen drogisterijen en optiek winkels?

De verschillen in prijs zit onder andere in de service en begeleiding die je bij een opticien en bij een drogist krijgt. Een contact lens specialist heeft gestudeerd om zo de juiste lenzen aan te mogen meten, dit gebeurd met grote zekerheid, zorg en kunde. Omdat het om je ogen gaat wil je hier niet op bezuinigen. Ook heeft de specialist kennis over vloeistoffen en kan je daarin adviseren. Langdurig gebruik van verkeerde vloeistoffen kan tot een negatief effect lijden.

Lowlens review

De belangrijkste redenen om te bestellen bij Lowlens zijn de snelle levering, veilig betalen, transparante website met voldoende informatie. Ook kun je rekenen op deskundig advies van ervaren professionals.
Het aanbod contactlenzen bestaat uit onder andere: Daglenzen, Weeklenzen, Maandlenzen, Losse/ Vakantielenzen, Huismerken, Materialen/ zuurstofwaarden, (Half) jaarlenzen, "Harde" lenzen, Nachtlenzen, Kleurlenzen en funlenzen, Sferische lenzen, Multifocale lenzen, Torische lenzen, Silicone hydrogel lenzen, UV-filter.
De merken lenzen die verkrijgbaar zijn bij Lowlens zijn: Abott/AMO, Alcon, Avizor, Bausch & Lomb, Clearlab, Cooper Vision, Ercon, Friederichs, Horus Pharma, Johnson Vistakon, Lapis Lazuli, Menicon-NKL, Microlens, OTE Pharma, Procornea, Rockmed Pharma, Thea Pharma, Ursapharm, Visufarma, dr Vogel, White Labels van Alcon, White Labels van Bausch, White Labels van Cooper.

Betalen bij Lowlens

Je kunt je bestelling bij Lowlens veilig afrekenen met bekende betaalmethode iDeal.

Contact met Lowlens

Heb je een vraag of opmerking neem dan contact op met de klantenservice van Lowlens? Je kunt bellen met telefoonnummer: 0229 711300 of een mail sturen naar [email protected].

Lowlens review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens lenzen besteld bij LowLens? Hoe heb je dat bevallen en ben je tevreden met de ontvangen lenzen? Laat jouw review, ervaring of klacht over Lowlens achter! Daarmee help je andere klanten, samen ontdekken wij of Lowlens een goede en betrouwbare lenzen webshop is.

Waarom kiezen voor lowlens?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over lowlens

Is lowlens betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over lowlens. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is lowlens actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: horen en zien

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar lowlens te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor lowlens 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.