Drogisterij.net

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Drogisterij.net. Lees de reviews en bezoek de website https://www.drogisterij.net/.

Wat vind je van Drogisterij.net?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Drogisterij.net

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Drogisterij.net Review

Verzorgingsproducten hebben wij allemaal nodig en het is belangrijk om alleen kwalitatief volle producten te kopen. De prijzen lopen enorm uiteen, zo zijn er online drogisterijen die dezelfde producten als de Kruidvat, voor de helft van de prijs verkopen. Maar hoe weet je of het een goede drogisterij is die ook kwalitatief goede producten verkoopt en niet producten die over de datum zijn of tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten? Drogisterij.net is een online drogist die een enorm groot assortiment heeft voor lage prijzen. Lees op deze pagina alles over het aanbod, de betaalmogelijkheden, contactmogelijkheden, ervaringen en reviews over Drogisterij.net en ontdek of het een betrouwbare online drogisterij is.

Drogisterij.net review

Drogisterij.net heeft een overzichtelijke website die logisch is ingedeeld. In het hoofdmenu staan de belangrijkste productcategorien zoals verzorging, baby en make up. Zodra je een menu item aanklikt worden de submenu's gepresenteerd, hiermee kun je nog specifieker vinden wat je zoekt. De productpagina's zijn voorzien van klant recensies. Je kunt hierdoor een nog betere indruk krijgen van de kwaliteit van het product. Ook al is de product pagina uitgebreid en voorzien van voldoende informatie, het is nooit verkeerd om de recensie van anderen na te lezen. Een van de fijne voordelen van Drogisterij.net is dat het een 30 dagen bedenktijd heeft. Zo kun je net wat langer nadenken of je je bestelde artikelen wenst te behouden. Is je bestelling boven de 40 euro? Dan wordt het gratis bezorgd! Bestel je voor tien uur 's avonds? Heb je het al de volgende dag in huis.

Aanbod van Drogisterij.net

Het aanbod van Drogisterij bevat meer dan 70 duizend artikelen dus je kan je voorstellen dat ze een uitgebreid aanbod hebben. Het aanbod is verdeeld in de categorie: verzorging, baby, make-up, parfum, cadeaus, gezondheid, afvallen en fit, sport, seksualiteit, huishoudelijk en merken. Je vind de meest populaire merken zoals Sanex, Schwarzkopf, Syoss, Vaseline, Taft, Palmolive, Axe, Dove, Fa en Nivea.

Betaalmogelijkheden bij Drogisterij.net

Je bestelling kun je bij Drogisterij.netafrekenen met iDeal, Visa, Mastercard, AmericanExpress of Paypal. Betaal je liever achteraf? Geen probleem! Je kunt je bestelling middels Afterpay achteraf betalen.

Contact opnemen met Drogisterij.net

Heb je een vraag of opmerking of wil je de status weten van je bestelling? Neem dan contact op met Drogisterij.net. Men is bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 17 uur. Email: [email protected] Whatsapp: 06 24853775 Chat: via de website Drogisterij.net.

Drogisterij.net reviews en ervaringen

Ben je al klant bij Drogisterij.net? Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jouw ervaring met deze online drogisterij. Hoe snel is je bestelling ontvangen en was alles naar wens? Laat jouw review, ervaring, recensie of klacht over Drogisterij.net achter en help toekomstige klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of Drogisterij.net een betrouwbare online drogist is.

Waarom kiezen voor Drogisterij.net?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over drogisterij.net

Is drogisterij.net betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over drogisterij.net. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is drogisterij.net actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Drogisterij.net te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor Drogisterij.net 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.