Condoom.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Condoom.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Condoom.nl.

Wat vind je van Condoom.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Condoom.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Condoom.nl Review

Online anoniem condooms bestellen is mogelijk via condoom.nl. Je bestelling wordt gratis en discreet verstuurd. Bestel je de condooms voor 24 uur dan heb je ze de volgende dag al in bed 😉. condoom.nl gaat al lang mee en bestaat inmiddels al 15 jaar. Behalve voor condooms kun je bij hen ook terecht voor andere producten. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over condoom.nl zoals het assortiment, betaalwijze en verzending, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen.

condoom.nl review

Om veilig seks te kunnen hebben moet je condooms gebruiken, deze koop je normaliter bij de drogist maar wat als die stap nog te groot is en je het niet durft? Dan biedt condoom.nl een goede uitkomst. Je kunt namelijk online vanaf je telefoon condooms en andere producten bestellen. Het is volledig anoniem en niemand zal aan de buitenkant van de envelop herkennen dat het om condooms gaat. Het assortiment en aanbod is heel gevarieerd. Ze verkopen seks hulpmiddelen, glijmiddel en condooms van verschillende merken. De site werkt prettig en is overzichtelijk. Je bestelling ontvang je de volgende dag al. De prijzen zijn ook scherp en concurrerend. Men is vooral tevreden met de snelle levering van condoom.nl en de duidelijke website.

Voordelen condoom.nl

  • Gratis verzending
  • Voor 24.00 uur besteld, is de volgende dag in huis (tegen bij betaling)
  • Je kunt discreet en anoniem condooms bestellen


Assortiment

Los van condooms kun je bij deze shop ook terecht voor andere producten om je sex leven veiliger, maar vooral spannender en leuker te maken. Glijmiddel is een van die producten. Van nature maakt een vrouw zelf vocht aan wanneer zij opgewonden wordt. De hoeveelheid die aangemaakt wordt is afhankelijk van leeftijd, hormonen en kan worden beïnvloed door medicijnen en ziektes. Als er niet genoeg vocht aangemaakt kan worden gebruikt men vaak speeksel. Speeksel werkt voor korte duur en droogt op. Glijmiddel daarin tegen, droogt niet zo snel op en zorgt voor meer comfort. condoom.nl verkoopt meerdere soorten glijmiddel, op water basis of op siliconen basis. Daarnaast verkoopt men ook verschillende soorten sex toys. De keuze in erotische hulpmiddelen is groot, van dildo tot vibrator en opblaaspop.

Betaalmogelijkheden en verzending

Bij condoom.nl kun je betalen met Creditcard, Paypal, overschrijving, iDeal of Afterpay (achter af betalen). De naam op je afschrift zal niet condoom.nl zijn maar Stichting derden gelden Multisafepay. Je bestelling wordt binnen Nederland met PostNL verzonden. Naar België verstuurt men je bestelling met Bpost.

Contact met condoom.nl

[email protected] +31 13 711 0378
Postadres (Nederland) Sprendlingenpark 26 5061 JV Oisterwijk
Postadres (België) Gemeentelaan 53 bus 77 2381 Weelde
Vestigingsadres Sprendlingenpark 26 5061 JV Oisterwijk Nederland


Reviews condoom.nl, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij een bestelling geplaatst bij condoom.nl? Wat is jouw ervaring en hoe heb je de service ervaren? Was de kwaliteit van de producten goed of viel het allemaal tegen? Hoe snel heb je jouw bestelling ontvangen? Laat jouw ervaring, review, beoordeling, compliment of klacht achter en help potentiële klanten een goede keuze maken. Samen komen we er achter of condoom.nl een betrouwbare webshop is voor allerlei seksartikelen.

Waarom kiezen voor Condoom.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over condoom.nl

Is condoom.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over condoom.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is condoom.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Condoom.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor Condoom.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.