Aedvoordelig.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van aedvoordelig.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.aedvoordelig.nl/.

Wat vind je van aedvoordelig.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over aedvoordelig.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

aedvoordelig.nl Review

Gemiddeld 30 mensen per dag worden in Nederland getroffen door een hartstilstand. In zulke situaties is het van belang om snel te handelen, te reanimeren en het inzetten van een AED. AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. Met de inzet van een AED wordt de overlevingskans met 70% vergroot. Je kunt je voorstellen dat de aanschaf van een AED bijzonder goed moet zijn. Je wil immers niet te maken hebben met slechte apparatuur wanneer het om leven en dood gaat. Op deze pagina lees je alles over AEDVoordelig en ontdekken we of AEDVoordelig betrouwbaar is.

AEDVoordelig ervaringen

De website van AEDVoordelig.nl ziet er professioneel en betrouwbaar uit. Je kunt dankzij de grote zoekbalk snel zoeken naar allerlei termen. Het uitklapbare menu is wat mij betreft geen succes. Het is niet overzichtelijk en te gevoelig. Je kunt daardoor niet langs alle categorieën klikken om te zien wat er achter zit. De zoekresultaten pagina is te filteren op allerlei filters, denk aan accessoires (armen/ benen, face shields, gezichtshuid, longen en luchtwegen, tas/koffer) maar ook op talen, reanimatie feedback, afstandsbediening, kinderreanimatie, patiënt groep (baby, kind, volwassen, gezin), samenstelling en half of volautomaat AED. Als bezoeker heb je hier wel wat aan. Het aanbod van AEDvoordelig is vrij groot dus zo kun je beter vinden wat je zoekt. De product informatie in de zoekresultaten is voldoende. Je ziet belangrijke specificaties over het product en als je interesse hebt kun je doorklikken naar de product pagina. Op de productpagina is de productinformatie, foto's en omschrijving van het product uitstekend. Je krijgt meer dan voldoende informatie te lezen. Ook zijn de product foto's scherp en duidelijk waardoor je een goede indruk krijgt van wat je ontvangt.
De AED's van AEDVoordelig zijn bijna allemaal uit eigen voorraad leverbaar, dus je hoeft niet lang op je bestelling te wachten. Ook is men lid van Webwinkelkeur, wat het extra betrouwbaar maakt. Ben je toch niet helemaal tevreden? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen omruilen of een terugbetaling aanvragen. Je bestelling wordt vanaf 20 euro gratis verzonden. Dankzij de laagste prijs garantie kun je altijd rekenen op een scherpe prijs van AEDVoordelig. Vind je een goedkopere AED-leverancier? Laat het hen dan weten, zodat ze je een aanbod kunnen doen.

AED kopen bij AEDVoordelig.nl

Het aanbod van AED bestaat bij deze webshop uit het volgende: AED kasten voor binnen, AED kasten voor buiten, AED beugels en Accessoires AED kasten.
De merken die men verkoopt zijn van: Cardiac Science AED, Defibtech AED, Defisign-Schiller AED, HeartSine AED, Mindray AED, Philips AED, Physio-Control AED en ZOLL AED.
Wat accessoires betreft kun je bij AEDvoordelig terecht voor een van de volgende categorie: AED koffers en tassen, AED borden en stickers, Reanimatie-accessoires, Beademingsballonnen, Beademingsmaskers, EHBO en BHV en Noodknoppen.
De aanbevolen modellen zijn op dit moment: Philips Defibtech Lifeline AED + buitenkast, Philips HS-1 AED + hartvormige kast, Philips HS-1 AED + buitenkast en de ZOLL AED Plus.

Betalen bij AEDVoordelig

Je kunt je bestelling veilig en eenvoudig betale met iDEAL, overboeking, creditcard, contant of achteraf via een factuur.

Contact opnemen met AEDVoordelig.nl

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met AEDVoordelig.nl. Je kunt hen bereiken via de volgende gegevens: Email: [email protected] Telefonisch: 088-233 6000 (tijdens kantoren bereikbaar, van maandag tot vrijdag). Livechat: via de site kun je chatten met het team

AEDVoordelig.nl ervaringen en reviews

Heb je een AED apparaat gekocht via AEDVoordelig? Wat zijn je ervaringen en zou je ze aanbevelen bij een vriend of vriendin? laat jouw review, ervaring of klacht over AEDvoordelig achter en help toekomstige klanten een goede AED leverancier te vinden.

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor aedvoordelig.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 25-12-2021

Veel gestelde vragen over aedvoordelig.nl

Is aedvoordelig.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over aedvoordelig.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is aedvoordelig.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar aedvoordelig.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor aedvoordelig.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.