Novamora.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van novamora.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.novamora.nl/.

Wat vind je van novamora.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over novamora.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

novamora.nl Review

Ben je op zoek naar een spannende date voor je zelf of voor jou en je vriend(in) met een ander stel? Soms wil je experimenteren of je liefdesleven wat spannender maken. Maar is dit een betrouwbare dating site (voor stellen)? Op deze pagina lees je alles over NovaMora, zoals de kosten en profielen, opzeggen van je abonnement, contactmogelijkheden, reviews en ervaringen. Ontdek na het lezen van deze pagina of NovaMora een betrouwbare dating site is.

NovaMora review

Op de website van NovaMora kun je je inschrijven. Zodra je je ingeschreven hebt krijg je toegang tot andere profielen. Het is een moderne dating site waar je snel en eenvoudig door kunt navigeren. Je kunt er voor kiezen om je account te voorzien van een foto, dit is niet verplicht. Het verkleint wel de kans om een date te vinden wanneer je geen profiel foto hebt.
Het is leuker om gebruik te maken van NovaMora met een VIP account omdat je dan simpel weg meer functionaliteiten hebt. Je kunt extra foto's bekijken, gebruik maken van de FotoZapper, uitgebreider zoeken, je laatste bezoekers bekijken en berichten lezen.

NovaMora kosten en profielen

De profielen op deze datingsite zijn allemaal echt. Volgens het beleid van NovaMora is het ten strengste verboden om een nep of fictief profiel aan te maken. Dit geeft jou als lid vertrouwen en meer kans op het vinden van een geschikte date. Zoals gezegd is het inschrijven voor deze site gratis. Je profiel is dan echter wel beperkt. Je dient een abonnement te nemen om gebruik te maken van de uitgebreidere functies. Je kunt aangeven hoe lang je abonnement geldig moet zijn. Hoe langere periode je afneemt hoe goedkoper het is.
Het abonnement voor NovaMora kun je betalen met iDeal of Creditcard. De betalingen die je aan NovaMora doet zijn niet op je bankafschrift zichtbaar. Het is volkomen discreet.

NovaMora opzeggen

Het abonnement bij NovaMora kun je altijd opzeggen. Dit gaat eenvoudig via je account. Zodra je klikt op account-status, kun je via "abonnement stoppen" je abonnement opzeggen. Je toegang blijft actief tot het aantal dagen wat je nog tegoed had.

Contact opnemen met NovaMora

Heb je een vraag over je abonnement of over je account bij NovaMora? Raadpleeg de helpdesk van NovaMora via hun contact pagina. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Als je nog toegang hebt tot je profiel kun je via je account een bericht sturen, als je nog geen lid van de site bent kun je via het openbare contact formulier contact opnemen met NovaMora.
Het adres van NovaMora is Novamora.nl, Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen

NovaMora reviews en ervaringen

Ben jij al lid van NovaMora? Laat ons dan weten wat jouw ervaring met NovaMora is. Door het delen van je review help je toekomstige leden een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van NovaMora.

Waarom kiezen voor novamora.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over novamora.nl

Is novamora.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over novamora.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is novamora.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector datingsites en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar novamora.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor novamora.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.