Clicky

Ventilatieshop.Com

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van ventilatieshop.com. Lees de reviews en bezoek de website https://www.ventilatieshop.com/.

Wat vind je van ventilatieshop.com?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over ventilatieshop.com. Dit bedrijf is actief in de sector huis, tuin, dier en kantoor en in de subcategorieën: doe het zelf kantoorartikelen homedeco en tuin

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over ventilatieshop.com

Danique Post

Ventilatiebox

Walgelijke service. Spullen besteld waaronder een ventilatiebox. Werd pas na 1,5 week geleverd ipv de beloofde 48 uur. Klantenservice wist niet waarom. Bij aankomst bleek het ding defect. We konden het terugsturen, dus gedaan in de veronderstelling dat we een nieuwe krijgen. Maar nee: het product zou aldaar getest worden en eventueel gerepareerd. Een week later krijgen we bericht dat de ventilatiebox niet defect is en weer naar ons terug word gestuurd. Maar het ding is gewoon hartstikke defect, hij maakt ontzettend veel lawaai en loopt aantoonbaar aan tegen het isolatiemateriaal. Wij zijn het helemaal zat en hebben ons geld terug geëist. Tot nu toe nog geen reactie.... Trouwens, aan de klantenservice heb je ook geen klap. Ze zijn slecht bereikbaar, hebben geen antwoord op vragen en komen belafspraken nooit na. Mijn tip: bestel hier niks want je komt bedrogen uit.

10 maanden geleden gepost