Clicky

Remescar

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van remescar. Lees de reviews en bezoek de website https://remescar.com/nl-nl/.

Wat vind je van remescar?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar. Dit bedrijf is actief in de sector dieet & gezond en in de subcategorieën: beauty en verzorging lifestyle

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over remescar

Kathia Declercq

BESTEL REM_BENL_11945

Bestelling geplaatst op 09 maart 2023 en NOOIT ontvangen, geen antwoord op mails, BENDE BEDRIEGERS! Klantenservice is een dikke nul!

4 dagen geleden gepost

Karin

Geen idee

Anti rimpel en hangende oogleden. Vreselijk duur en ik zie echt geen verschil. Alleen een strak gevoel. Wat een onzin

5 dagen geleden gepost

Ontevreden Klant

Creme tegen wallen

Na een redelijk snelle en correcte levering van het bestelde product een retourzending aangevraagd. Er ging weken overheen zonder reactie. Na eindelijk reactie te hebben ontvangen de het product geretourneerd conform de door hen gestelde eisen. Nooit meer iets van ze vernomen en ook mijn geld niet teruggezien. Dus; Geld kwijt, geen product en geen reactie van Remescar. Ik bestel veel online en dat doe ik al jaren. Nog nooit heb ik zulke slechte ervaring als met dit onprofessionele 'bedrijf'. Ik kan alleen maar adviseren er niet te bestellen. Thank me later.

14 dagen geleden gepost

Anja

Remescar Wallen en Donkere Kringen

Vandaag het spul gekocht tegen donkere kringen en rimpels rond de ogen. Vreselijk!! Volgens de beschrijving opgebracht. Het resultaat...vochtophoping onder de ogen. Ja de rimpels zijn weg, daarvoor in de plaats zakken onder de ogen.

27 dagen geleden gepost

Wendy

00000000

Slechter dan slecht!!! Bedriegers!!! Na 3 weken en 2 mails verder 0 reactie tot zover klantenservice,hier NOOIT meer laten bedriegen kan ik overal!

about 1 month geleden gepost

A v C

Hangende oogleden

Hangende oogleden: Producten gekocht twv 72 euro, slechte kwaliteit en werkt niet zoals beloofd, precies de gebruiksaanwijzing gevolgd en daarna nog op andere manieren geprobeerd-iets meer iets minder, etc, werkt niet,huid wordt ook droog en trekkerig.uiteindelijk een reactie van de klantenservice na 4 mails en 3 weken verder: Ik zou een voucher/vergoeding ontvangen, inmiddels 6 weken verder, op al mijn emails wordt gewoonweg niet gereageerd . slechte produchten en zeer slechte "klantenservice"

about 1 month geleden gepost

Zita Van Hulle

Remescar sagging eyelid en ooglidlifting

Het geeft irritatie. Ik heb de producten "online" aangekocht via een apotheek. Ik heb laten weten dat dit irritatie geeft, maar Remescar dekt zich in met te laten weten dat dit op de gebruiksaanwijzing staat. Alsof ik deze bij een online bestelling op voorhand heb kunnen doornemen ! Oplichters en kunnen totaal niet tegemoet als is het maar voor een gedeeltelijke terugbetaling.

about 2 months geleden gepost

Malvina

Oogcreame

Niks, slecht ervaring. Oogecreme laat je huid droog met witte strepen.

2 maanden geleden gepost

Fran

Remescar instant wrinkle corrector

Remescar wrinkle corrector: voor mij doet het niks. Was erg enthousiast geworden na lezen van reacties maar ik zie niks gebeuren. Voel wel dat m'n huid wat strakker trekt. Maar als ik na 10 minuten een beetje bb cream opbreng korrelt het zo weer van m'n gezicht af. Ik koop het niet meer

3 maanden geleden gepost

Siea

Remescar anti wallen en donkere vlekken

Heb enorme opgezette rode en jeukende oogleden en wallen gekregen na het gebruik van Remescar, ga het nooit meer gebruiken

4 maanden geleden gepost

maria

instant facelift, eyecontour daycreme, instant wrinkle

Ik heb de spullen van remescare gebruikt en weken me aan het reinigen, precies als op het filmpje, maar helemaal niet tevreden en vind het ook zonde van mijn geld.

5 maanden geleden gepost

Suus

Instant rimpel, donkere kringen en wallen, hangende oogleden.

Top spul! Hangende oogleden, donkere kringen en wallen, instant rimpel creme. 3 top producten. Was sceptisch, maar kan het alleen maar aanraden. Gebruik wel maar een klein beetje zoals in de beschrijving beschreven staat anders krijg je idd een witte waas of korreltjes.

5 maanden geleden gepost

Con van Den Hout

Sagging Eyelids, Eye Bags

Ik gebruik al 5 maanden hangende oogleden én oogwallen. Af en toe een paar dagen pauze. Als je wit residue krijgt gebruik je gewoon te veel! Hangende oogleden werkt beter naarmate je het vaker - en hándiger -gebruikt, is niet ongewoon als het de eerste keer nauwelijks iets lijkt te doen. Even mee leren omgaan, en GEDULD hebben. Dan heb je een ware uitkomst voor je cosmetische problemen.

6 maanden geleden gepost

Louise

Sagging eye lids

Gewoon niet aan beginnen het is optisch bedrog , witte waas , korrels in de crème waardoor de tube verstopt raakt, knijp je even door dan komt de halve inhoud er uit. Gewoon zonde van het geld . En dan zeggen ze als het niet werkt gebruik je het niet goed , gebruik je verstand dat zegt toch al genoeg!?

6 maanden geleden gepost

Nel van schip

Nel

Nou ik vind de oog creme goed tegen vallen slaat hellemaal wit uit moest naar een feestje mijn vriendin,zegd wat heb je onder je ogen . Ik kreeg het er bijna niet meer af

6 maanden geleden gepost

Ma

Oogcrème tegen wallen

Bevat drie soorten parabenen. Dus hormoonverstorend helaas.

7 maanden geleden gepost

Gisèle

Remescar donkere kringen en wallen

Totáál onzin product! Is puur cosmetisch dus doet niks anders dan goede make up, namelijk maskeren. Alleen doet dit product dat super slecht want het slaat in no time wit uit, wordt korrelig en voelt onaangenaam aan. Echt een slecht verhaal dit, nul werking en slecht resultaat. De verhalen over witte strepen in je gezicht kloppen echt. TRAP ER NIET IN!

7 maanden geleden gepost

L. Nuijten

Cadeau gekregen

Ik lees hier mensen die zeggen 'het doet niks', onmogelijk, je gebruikt het dan niet goed. Als je precies doet wat er op de gebruiksaanwijzing staat, dan doet het wat het belooft. Vanaf mn 20e heb ik zware wallen, nu ben ik 50 plus en ik heb serieus chirurgie overwogen maar met dit middel hoeft het gewoon niet. Ze zijn gewoon weg. Het effect verdwijnt wanneer je je gezicht reinigt dus het is alleen cosmetisch, dat wel. Zeker de moeite waard.

8 maanden geleden gepost

Lotje

Jullie produkt

Help voor geen meter

8 maanden geleden gepost

Kotanova

OTC Medical BV via bol.com

Dit is waardeloos product. Weggegooid geld.

8 maanden geleden gepost

Joren

Remescar donkere kringen en Remescar tegen rimpels

Beide producten zijn slecht, ze drogen op en dan slaan ze wit uit. De eerste keer had ik er geen erg in en toen werd ik er op aangesproken 'joh er zitten allemaal witte vegen op je gezicht' Het is best duur spul en het werkt dus niet en als je niet op let dan loop je voor gek. Niet kopen!!

8 maanden geleden gepost

Mira

Remescar tegen wallen hangende oogleden werkt totaal niet zonde van je geld

Waardeloos

8 maanden geleden gepost

SK

Diverse

Koop niks bij dit bedrijf! Ze reageren niet inhoudelijk op email en je kan ze niet telefonisch bereiken. Ik probeer nu al weken een bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen, maar ze reageren gewoon niet. Daarnaast kreeg ik ook nog eens een pakket van iemand anders, omdat er iets mis ging bij het verzendbedrijf. Zeer klantonvriendelijke gang van zaken en onprofessioneel bedrijf.

11 maanden geleden gepost

Yvonne

Via internet

Ik vindt,het product goed. En helpt inderdaad tegen wallen. Alleen ik heb een gekleurde huid. En ook al gebruik ik maar een puntje van het product. Het slaat elke keer wit uit!Ben benieuwd of andere mensen met een gekleurde huid hier ook last van hebben!?

11 maanden geleden gepost

Dinette

Remescar voor wallen

Werkt niet. waardeloos product. NIET KOPEN. WEGGEGOOID GELD.

12 maanden geleden gepost

Loetje

Instant wrinkle corrector

Duur en resulraatloos product. Maakt niet uit of j3 heel weinig gebruikt, het slaat wit uit.

1 jaar geleden gepost

Reijer

Serum tegen hangende oogleden

Product werkt voor 5 minuten, dus waardeloos

1 jaar geleden gepost

B

Remescar instant corrective skincare

Geen resultaat jammer genoeg wel duur product.

1 jaar geleden gepost

Lies

Instant wrinkle corrector

Waardeloos er zijn geen woorden voor!

over 1 year geleden gepost

Saskia

Remescar donkere kringen en wallen creme

Bij mijn eerdere review zijn automatisch twee sterren geplaatst, maar ik gaf er slechts 1, omdat minder nou eenmaal niet kan.

over 1 year geleden gepost

Diny

Remiscar bij de drogist

Ik heb diverse keren remiscar geprobeerd, maar dit had helemaal geen uitwerking laat staan vermindering van wallen. Dus geen succes Diny

over 1 year geleden gepost