Clicky

Neostrada

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van neostrada. Lees de reviews en bezoek de website https://Neostrada.nl.

Wat vind je van neostrada?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over neostrada. Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: domeinnamen en hosting

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over neostrada

holden

hosting ruimte

Prima hosting. Alleen te duur geworden en vage limiteringen in cPanel. Beetje flauw. Werkt verder prima, nooit service nodig gehad. Maar als je niet weet hou je websites moet bouwen moet je iemand inhuren.

5 maanden geleden gepost

Ste

domeinnaam

(Automatische vertaling...) Vermijd ten koste van alles! Heb een slechte ervaring met hen. In 2020 heb ik enkele domeinen hierheen verhuisd, maar voor de jaarlijkse vervaldatum in 2021 heb ik besloten om naar een andere registrar te verhuizen vanwege hun hoge kosten. Zelfs als deze domeinen niet meer bij hen zijn, sturen ze een factuur voor verlenging en doen ze alsof ze dat bedrag krijgen (in feite zonder enige service te bieden omdat de domeinen niet bij hen zijn) ook via een ander bedrijf genaamd Blue Finance... Het lijkt erop dat dit bedrijf zaken doet op een onethische manier, u kunt andere beoordelingen online bekijken (helaas heb ik die te laat gelezen...) Ik raad aan dit bedrijf te VERWIJDEREN! ------ Avoid at any cost! Having a bad experience with them. In 2020 I transferred some domains here, but before yearly expiration in 2021 I decided to move to another registrar due to their hefty costs. Even if these domains are not with them anymore they issued billing invoice for renewal and pretend to obtain that amount (basically without offering any service as domains are not with them) also through another company called Blue Finance... Seems this company is running business in an unethical way, you can check other reviews online (unfortunately I read those too late...) I recommend to AVOID this company!

7 maanden geleden gepost

L

Een premium site voor €200+ ZONDER ENIGE VORM VAN SERVICE

IK WIL MIJN GELD TERUG VUILE OPLICHTERS

9 maanden geleden gepost

Richard

webhosting en meerdere domeinen

altijd snel en netjes antwoord op mijn vragen via de chat

1 jaar geleden gepost

Patrick Princen

Reseller hosting, Geen service! 0.0!

Ook ik ben iemand die al jaren met Neostrada werkte, en hier enorm tevreden over was. Nu sinds een korte maand lijkt de volledige service weggevallen. Ik ben inmiddels al meer dan een week aan het wachten met een enorm klein probleem voor een klant van mij. Deze klant ontvangt namelijk geen mails terwijl alles goed gekoppeld is. Dit is iets wat bij Neostrada ligt! Ik heb Ze geprobeerd te bellen, dan krijg je een bandje wat vertelt: U kunt ons alleen met de chat bereiken. Kijk je op hun website, is de chatfunctie uitgeschakeld. Ik heb gemailt met Zowel [email protected] [email protected] en [email protected] en dit al een volle week. Tot nu toe alleen nog maar een lading aan : Wij reageren binnen 72 uur op u! Nou, ik kan vertellen die zijn voorbij, net als het vertrouwen wat deze klant in mij had. Ik ben inmiddels aan het overstappen, want ik vertrouw Neostrada voor 0%! Ik heb de 40% verhoging niet eens benoemd, is ook niet nodig natuurlijk, want dat slaat nergens op. Ik heb gelezen dat er enorm veel soortgelijke klachten zijn over Neostrada hier. en vaak zijn het de bedragen waarvoor je NET GEEN rechtzaak gaat starten, graag zou ik willen sparren met andere gedupeerde voor een mogelijkheid om een rechtzaak samen aan te spannen. Voor contact wil ik graag mijn zakelijke Email hier achterlaten, echter staat deze bij Neostrada zelf. Dus bij deze mijn persoonlijke Email adres : Patrickprincen21 @ Gmail .com Samen zijn we altijd sterker, en ik weiger te accepteren dat Neostrada met deze manier van werken door kan gaan.

over 1 year geleden gepost