Clicky

Budget energie

Bezoek website

Wat vind je van budget energie?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over budget energie

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Elk jaar stappen honderdduizenden Nederlands over van stroom en gasleverancier en dat is ook niet gek: want er valt enorm veel geld te besparen wanneer je een overstap maakt. Ook dit jaar kan je weer gebruik maken van deze keus en veel geld besparen en dit keer met de leverancier die bekend staat om de goedkope groene stroom en gas, namelijk: Budget Energie. Maar hoe betrouwbaar is BudgetEnergie precies en hoe goedkoop zijn ze nu echt? Is Budget Energie veel goedkoper dan de rest van de concurrenten en wat is de ervaring met het overstappen naar deze leverancier?

Hoe werkt overstappen via Budget Energie

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een overstap te maken naar Budget Energie:

  • Controleer wanneer het huidge contract afloopt
  • Meld je aan bij BudgetEnergie
  • Budget Energie regelt de rest

Budget Energie zal het contract bij de huidige leverancier opzeggen en zorgt ervoor dat alles aansluit op je oude contract. Je zal dus niet zonder stroom of gas komen te zitten.

Budget Energie goedkope groene stroom en gas

Budget Energie is naast een goedkope groene stroom en gas leverancier ook nog eens een internet, TV en bellen leverancier via het KPN netwerk. Nu kan je dan ook kiezen voor alles onder een dak en dat onder het Budget Thuis merk. Ruim een miljoen mensen krijgen momenteel groene stroom en gas van Budget Energie en dat is veelzeggend: mensen kiezen voor een goedkope, maar betrouwbare leverancier waardoor je het nodige kan besparen.

Voordelen van Budget Energie

Budget Energie levert 100% groene stroom en gas, met drie overzichtelijke pakketten. 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en een goede en persoonlijke service zoals je die mag verwachten. De overstap wordt ook volledig geregeld door BudgetEnergie zodat je niet met al dat administratieve gedoe zal zitten. Maar het grootste voordeel (en dat is waarom u ook voor Budget Energie in de meeste gevallen zal kiezen) is toch wel de blijvende lage prijzen. Ook als je dus al langer klant bent!

Contact met Budget Energie

Als je graag wat meer informatie wil ontvangen of als je gewoon op zoek bent naar de contactgegevens van Budget Energie dan kan dat op de volgende manieren:

Telefoonnummer Particulier: 020 - 205 55 55 (werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar)
Telefoonnummer Zakelijk: 020 - 205 55 50 (werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar)
Live Chat: Klik hier voor de live chat op (Service & Contact)

Budget Energie reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Ben jij overgestapt naar goedkope groene stroom of gas via Budget Energie? Is dat zo soepel gegaan als men aangeeft? Met jouw review kunnen we toekomstige overstappers informeren over de service en betrouwbaarheid van BudgetEnergie. Laat dan ook via deze pagina weten wat jouw ervaring is van het overstappen en met het contact opnemen met de klantenservice van Budget Energie. Heb jij al jaren Budget Energie? Laat ons dan ook wat weten over de kosten die je momenteel bespaart!
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.