Autodiensten

Autodiensten is de verzamelcategorie voor alles wat gerelateerd is aan auto’s, auto onderdelen, auto verhuur, auto parkeerplaatsen en ga zo maar door. Op deze pagina vind je dit soort bedrijven. Ook lees je onderaan de pagina belangrijke tips waar je op moet letten.

Alle bedrijven binnen autodiensten

Logo van Alamo

Alamo

Ga naar Alamo

358
0 reviews
Logo van Quick Parking

Quick Parking

Ga naar Quick Parking

415
0 reviews
Logo van ComfortParking

ComfortParking

Ga naar ComfortParking

410
1 reviews
Logo van Schiphol.nl

Schiphol.nl

Ga naar Schiphol.nl

535
1 reviews
Logo van Parkos

Parkos

Ga naar Parkos

820
2 reviews
Logo van KentekenCheck.nl

KentekenCheck.nl

Ga naar KentekenCheck.nl

239
0 reviews
Logo van Airportdeal

Airportdeal

Ga naar Airportdeal

272
0 reviews
Logo van Groenopladen.nl

Groenopladen.nl

Ga naar Groenopladen.nl

290
0 reviews
Logo van BandenShop.nl

BandenShop.nl

Ga naar BandenShop.nl

104
0 reviews
Logo van EuropCar

EuropCar

Ga naar EuropCar

98
0 reviews
Logo van Acculaders.nl

Acculaders.nl

Ga naar Acculaders.nl

62
0 reviews
Logo van Winparts

Winparts

Ga naar Winparts

148
0 reviews
Logo van Financier Direct

Financier Direct

Ga naar Financier Direct

80
0 reviews
Logo van M2TRADING

M2TRADING

Ga naar M2TRADING

39
0 reviews
Logo van ikRij.nl

ikRij.nl

Ga naar ikRij.nl

31
0 reviews
Logo van Wittebrug Lease

Wittebrug Lease

Ga naar Wittebrug Lease

82
0 reviews
Logo van Chromeburner

Chromeburner

Ga naar Chromeburner

30
0 reviews
Logo van SuperFunk

SuperFunk

Ga naar SuperFunk

34
0 reviews

Lees meer informatie over autodiensten bedrijven

Auto huren
Een auto huren, zeker in het buitenland, is altijd een risico. Zo bestaan er honderden verhalen online over toeristen die in het buitenland opgelicht worden door het autoverhuur bedrijf. Deze bedrijven hebben wij ook opgenomen in onze database, zodat jullie ze kunnen beoordelen. Een veelvoorkomende truc is het dubbel afschrijven van borg kosten, of schade die al aan het voertuig zat, toerekenen aan jou zodat jij het mag betalen. Een goede tip is om na terugkomst van je buitenland reis, in geval dat je een auto gehuurd hebt, om je creditcard te vervangen. Mocht men dan nog in de toekomst onterecht bedragen af willen schrijven, dan zal dat geblokkeerd worden.

Heb jij een goede of slechte ervaring met autoverhuur? Laat het ons weten door een review te delen over een van deze bedrijven.

Parkeren
Autodiensten bevat meer dan enkel autoverhuur. Zo staan in deze categorie ook bedrijven die parkeerplaatsen verhuren rondom vliegvelden in Nederland, denk aan parkeerboeren rondom Schiphol, Eindhoven maar ook de officiële parkings van luchthaven Rotterdam Airport. In geval van parkeren kan er veel mis gaan, wat dacht je van de vele rapportages die tv programma’s als Kassa hebben gemaakt. Men kan met jouw auto meer kilometers rijden, dan enkel de auto van het vliegveld naar het parkeerterrein te rijden. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat je een snelheidsboete ontvangt of dat met je auto schade gereden wordt. Heb jij bij een van deze parkings geparkeerd? Hoe is het bevallen? We lezen je review graag!

Auto onderhoud en onderdelen
De auto heeft ook onderhoud nodig en gelukkig verkopen veel webwinkels auto onderdelen en toebehoren. Heb je bij een van deze shops weleens besteld? Hoe is het verlopen? Heb je lang moeten wachten op je auto spullen? Belangrijk om te letten bij het kopen van onderdelen voor je auto is dat de levertijd niet te lang is, de prijzen niet veel lager zijn dan gangbaar (te mooi om waar te zijn, ís te mooi om waar te zijn), dat de betaalmethodes ruim beschikbaar zijn en dat duidelijk is te zien wie de shop beheert, zodat je bij de klantenservice verhaal kan halen in geval van onduidelijkheden, fouten of klachten.

Overige auto zaken
Mochten bedrijven niet passen bij een van bovengenoemde subcategorieën dan zullen wij ze in de overige auto zaken categorie plaatsen.

Alle autobedrijven in deze categorie kun je beoordelen op service, prijs, kwaliteit en levering.

Heb je een goede of slechte ervaring met een auto onderdelen webshop? Laat je review, klacht of beoordeling achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Benoem in je review, als je een klacht hebt gehad, hoe men omgegaan is met je klacht en welke eventuele oplossingen geboden zijn.