Dierenspecialist.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Dierenspecialist.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Dierenspecialist.nl.

Wat vind je van Dierenspecialist.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Dierenspecialist.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Dierenspecialist.nl Review

Met meer dan 5000 producten heb je veel keuze uit producten voor je dier. Dierenspecialist.nl is al sinds 1983 actief. Voorheen alleen met een fysieke winkel en momenteel ook online. Wel zo makkelijk! Met een (huis)dier weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbaar adres te hebben waar je alles voor je hond, kat of knaagdier kunt bestellen. Ontdek op Reviewdesk.nl alles over de Dierenspecialist.nl, zoals assortiment, reviews en betrouwbaarheid!

Dierenspecialist.nl review

Dierenspecialist.nl heeft een mooie website welke logisch ingedeeld is, je kunt vrijwel alles vinden wat je zoekt. De prijzen zijn scherp en je kunt rekenen op de deskundigheid van deze dierenspeciaalzaak.
Via Reviewdesk.nl verzamelen wij reviews over Dierenspecialist.nl zodat potentiële klanten een goede indruk krijgen wat ze kunnen verwachten wanneer men iets besteld bij deze shop. Ben jij klant van Dierenspecialist.nl? Laat dan jouw review achter en help nieuwe klanten!

Voordelen Dierenspecialist.nl

De snelle bezorging, professioneel advies, groot assortiment en gratis verzending vanaf 50 euro zijn voordelen. De site ziet er goed uit en is logisch ingedeeld zodat je snel kan vinden wat je zoekt.

Dierenspecialist.nl assortiment

De hoofdcategorieën zijn hond, kat, knaagdier, pluimvee, vangen/ bestrijden/ verjagen, vis en vogel. Binnen een categorie kun je filteren op subcategorieën om gemakkelijker te vinden wat je zoekt. De subcategorieën zijn erg specifiek wat het makkelijk maakt om de juiste producten te vinden. Mocht je via de categorie niet vinden wat je zoekt kun je altijd nog de zoekfunctie gebruiken. Deze werkt goed.

Contact met Dierenspecialist.nl

Voor alle vragen over je bestelling of een product kun je contact opnemen met de klantenservice van Dierenspecialist.nl.
Dierenspecialist.nl kun je bereiken op telefoonnummer +31(0)50-5270570
Wil je een mail sturen? Dat kan via [email protected]

Adres gegevens Dierenspecialist.nl

Dierenspeciaalzaak Bongertman
Overwinningsplein 11
9728GP Groningen

Kortingscode Dierenspecialist.nl

Op het moment van schrijven zijn er van Dierenspecialist.nl geen kortingscodes bekend.

Dierenspecialist.nl betaalmogelijkheden

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar betalen via: iDeal, Paypal, Visa of MasterCard.

Review Dierenspecialist.nl, wat is jouw ervaring?

Heb jij een een bestelling geplaatst bij Dierenspecialist.nl? Hoe is dat bevallen? Wat vond je van de kwaliteit van de ontvangen producten? Heb je de klantenservice nodig gehad, hoe snel waren die te bereiken?
Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van Dierenspecialist.nl, als online dierenspeciaalzaak.

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Dierenspecialist.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over dierenspecialist.nl

Is dierenspecialist.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over dierenspecialist.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is dierenspecialist.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Dierenspecialist.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Dierenspecialist.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.