Canvaswinkel.nl

Scoort een 2.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Canvaswinkel.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.canvaswinkel.nl/.

Wat vind je van Canvaswinkel.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Canvaswinkel.nl

Connie

Canvas doek

Ik bestelde een groot canvasdoek. Ik kreeg een vinyldoek geleverd. Verkoper beroep zich op een telefoongesprek, terwijl wij verkoper nooit gesproken hebben. Op website zou iets staan dat bepaald formaat op vinyl geleverd word, maar op factuur staat duidelijk canvasdoek. Er wordt ook geadverteerd met : de enige die tot 4 meter op canvas afdrukt. Kortom een grote teleurstelling en nu een vinyldoek voor best veel geld.

18 dagen geleden gepost

Expert review

Canvaswinkel.nl Review

Canvaswinkel.nl is opgericht in 1994 en toen waren ze een van de eerste in Nederland die canvas schilderen begonnen te produceren. Je kunt dus gerust stellen dat ze meer dan genoeg ervaring hebben om van jouw foto een prachtige canvas te maken. De website van Canvaswinkel.nl ziet er goed en duidelijk uit. Het bestellen is eenvoudig en snel gedaan. Zodra je een design of eigen foto hebt geüpload kun je een product kiezen. Zo heb je de keuze uit canvas doek zonder frame, foto op canvas, foto op eibond, foto op plexiglas, poster, zelfklevend doek, foto op canvas op maat of muurposter. Daarna geef je je gewenste afmetingen op en of het een zwart/wit druk of spiegeldruk moet worden. Het voordeel is dat de prijs ook direct te zien is en je weet wat je moet betalen.
De voordelen van Canvaswinkel.nl zijn onder andere dat de canvassen van topkwaliteit zijn en je een kleur garantie krijgt van 80 jaar. Het aanbod foto's en ontwerpen is groot, mocht je een eigen foto willen drukken is dat natuurlijk geen probleem. Het canvas is water en kras bestendig.

Canvaswinkel.nl canvas schilderen, canvas doeken, doorkijkjes, canvas foto op maat en meer

Je kunt bij Canvaswinkel terecht voor de volgende producten: Canvas doek, Canvas doeken, Canvas schilderij, Canvas schilderijen, Foto op dibond, Foto op plexiglas en Foto op canvas.
Wil je een ontwerp gebruiken uit het assortiment van Canvaswinkel? Dan kun je kiezen uit een van de volgende categorieën: Dikke dames Schilderijen, Vlinders, Lavendelvelden, Insecten, Wellness, Japanse tuinen, Watervallen, Willem Haenraets Kunstenaar, Doorkijkjes map 1 en 2, Kerst, Winterlandschappen, Rian Withaar kunstschilder, Bos en parken, Deurposters, Panorama, Koeien, Herfst, Boeddha, Stadsgezichten, Tuinen, Bloemen, Wereldkaart, Dieren, Bergen, Strand, Zonsondergang, Digital Art, Zonnebloemen, Deuren, ramen en Strand.

Betaalmogelijkheden bij Canvaswinkel.nl

Je kunt je canvas veilig afrekenen met een van de volgende betaalwijze: iDeal, Visa, Mastercard of per bankoverschrijving.

Contact opnemen met Canvaswinkel.nl

Canvaswinkel.nl is te bereiken per mail of telefoon. Je kunt een mail sturen naar [email protected] of je kunt telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 085- 0020747 of mobiel 06-25633563.

Canvaswinkel.nl ervaringen en reviews

Heb jij een canvas schilderij besteld bij Canvaswinkel.nl? Hoe heb je dat ervaren en ben je tevreden met het eindresultaat? Laat jouw review, ervaring of klacht achter. Daarmee help je toekomstige klanten ontdekken of Canvaswinkel.nl een betrouwbare canvas schilderijen webshop is.

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Canvaswinkel.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over canvaswinkel.nl

Is canvaswinkel.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over canvaswinkel.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 2.0.

Waar is canvaswinkel.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Canvaswinkel.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Canvaswinkel.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.