Boeketcadeau

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van boeketcadeau. Lees de reviews en bezoek de website https://www.boeketcadeau.nl/.

Wat vind je van boeketcadeau?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over boeketcadeau

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

boeketcadeau Review

Naar de bloemist gaan zal je tegenwoordig vrijwel geen tijd voor hebben en doordat de openingstijden vaak niet ruim zijn kom je ook nog niet eens op tijd wanneer je net klaar bent met het werken. Tegenwoordig is hier de ideale oplossing voor, je kan namelijk gewoon lekker je bloemen online bestellen en laten bezorgen bij de persoon waar je bloemen voor wil bestellen. Boeketcadeau is een van de webwinkels waar je bloemen kan laten bezorgen en daar wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar hoe betrouwbaar is Boeketcadeau en is de kwaliteit van de bloemen wel in orde? Hoe is de levertijd? Alles kan je vinden op deze pagina, inclusief een recensie en beoordelingen. Wil je zelf een ervaring delen? Ook dat kan hier!

Boeketcadeau review

Met een 100% tevredenheidsgarantie probeert Boeketcadeau te streven naar perfectie en dat is precies wat het zo geweldig maakt om te shoppen bij deze organisatie. Geen valse beloftes, snelle levertijden, een groot aanbod en ook het beste advies wat je maar kan krijgen via de klantenservice. Je kan werkelijk waar alles bij Boeketcadeau wat je maar nodig hebt om te bezorgen bij vrienden, familie of kennissen. 7 dagen versgarantie en zelfs bezorgen op zondag maakt deze webshop uniek en zorgt er ook voor dat je altijd de kwaliteit zal krijgen die je verwacht van een bloemen bezorg bedrijf. Momenteel hebben we geen slechte recensie of beoordeling ontvangen, maar zodra dat verandert zullen we dat laten weten op deze pagina.

Boeketcadeau aanbod

Bloemen, bloemen met cadeau, romantische bloemen, rouwbloemen, wijn cadeau, geboorte bloemen, fruitmanden, rozen, bloemen voor vaderdag en moederdag. Kortom, voor elke gelegenheid en situatie kan je bloemen krijgen bij Boeketcadeau.nl.

Betalen bij Boeketcadeau.nl

Je kunt je bestelling bij Boeketcadeau.nl veilig afrekenen middels: iDeal, Visa, Mastercard, Paypal,  Bancontact, Payconiq of met achteraf betalen via AfterPay.

Contact met Boeketcadeau

Het kan zijn dat je wat vragen hebt over bloemen die je graag zou willen bestellen of dat je gewoon wil weten hoe het online bestellen en bezorgen van bloemen precies werkt. In dat geval is de klantenservice van maandag t/m zaterdag beschikbaar voor al je vragen en opmerkingen. Wil je contact opnemen met Boeketcadeau? Dan vind je alle contact informatie hieronder.

BoeketCadeau.nl
Bloemendaalseweg 232
2051 GM Overveen (Gelegen tussen Haarlem en Zandvoort)
Noord-Holland
Nederland

Telefoonnummer: 023-5.26.59.09
Email: [email protected]

Boeketcadeau.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens bloemen laten bezorgen via Boeketcadeau? Hoe is dat bevallen? Zou je deze webshop aan vrienden of familie aanbevelen zodat zij ook via de webshop bloemen kunnen laten bezorgen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring, review of beoordeling over Boeketcadeau.nl. Deel deze en help andere shoppers om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Boeketcadeau een goede en betrouwbare webshop voor bloemen bezorgen is.

Andere bedrijven uit categorie bloemisten

Waarom kiezen voor boeketcadeau?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over boeketcadeau

Is boeketcadeau betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over boeketcadeau. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is boeketcadeau actief?

Dit bedrijf is actief in de sector huis, tuin, dier en kantoor en in de subcategorieën: bloemisten

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar boeketcadeau te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor boeketcadeau 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.