123test.nl

Scoort een 5.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van 123test.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://123test.nl.

Wat vind je van 123test.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over 123test.nl

Wouter

test voor sollicitatie

nuttig om voor de sollicitatie nog te kunnen oefenen, het heeft mij heel goed geholpen in het afleggen van de test en nu duimen dat ik de baan krijg!!!

4 maanden geleden gepost

Expert review

123test.nl Review

Een onderdeel van zelfontwikkeling is het afnemen van test. Hoe weet je waar je goed in bent zonder het ook echt daadwerkelijk te testen. Een goede test ontwikkelen is niet eenvoudig en daarom wil je, als je investeert in een test, ook dat je een uitslag ontvangt waar je wat aan hebt. De testen van 123test.nl zijn gratis en betrouwbaar. Maar hoe betrouwbaar is 123test.nl? Lees op deze pagina reviews, ervaringen en klachten van 123test.nl en ontdek of het een betrouwbare site voor psychologische testen en meer is.

Waarom kiezen voor 123Test?

  • Je hebt een enorme keuze uit verschillende soorten testen
  • Je kunt gebruik maken van gratis testen
  • Ruime ervaring met het maken van testen 
  • Duidelijke website met goede uitleg en achtergrond informatie
  • Je kunt online trainingen volgen om IQ testen nog beter af te leggen

Wat is 123Test?

123Test is een website waar je (gratis) test kunt doen om bijvoorbeeld je persoonlijkheid, je IQ, kerntyperingstest, loopbaanscan en vele andere testen online kunt doen.
Gebruikers van 123test zijn onder andere de universiteit van Leiden, het UWV, de Nationale Vacaturebank en andere grote bedrijven, je bevindt je dus in goed gezelschap.  Sinds 2003 is dit bedrijf al bezig met het ontwikkelen van psychometrische testen voor verschillende doeleinden. 
De website van 123test.nl

Online trainingen en assessments voorbereiden

Voor dat je een IQ test moet afnemen kun je ook een online IQ test afnemen. Door het trainen van een IQ test, wordt je er beter in en zul je de daadwerkelijke IQ test waarschijnlijk beter maken. 123Test biedt IQ test trainingen aan waarmee je kunt voorbereiden.
Afhankelijk van de duur van de test kun je 90 dagen, 3 dagen of 24 uur lang oefenen. 
Kies hoelang je de IQ test wil oefenen


123test.nl review

Met bijna 70 verschillende testen, biedt 123test.nl vast iets aan waar je wat aan hebt. De testen die men aanbiedt zijn uiteenlopend en variëren van IQ tests, carrière tests, persoonlijkheidstesten, studietesten en competentietests. De vragen lijst die je online te zien krijgt bij een test zijn uitgebreid. Per stelling kun je een antwoord kiezen waarbij je kunt aangeven of de stelling nooit opa altijd op jou van toepassing is.

Voordat je begint met een test wordt al aangegeven of de uitslag die je van een test ontvangt gratis is. Als een test uitslag een goede betrouwbaarheid heeft en zeer compleet is, is de uitslag niet gratis. Je kunt de uitslag van de test dan kopen. Het zou fijn zijn geweest als tegelijk aangegeven zou worden wat de kosten van de testuitslag zijn.

123test psychologische tests en meer

Zoals aangegeven zijn op 123test.nl bijna 70 verschillende tests te vinden. Denk aan Snelle IQ test, cijferreeksen testen, analogieën testen, diagrammentesten, carrière tests, groepsrollentest, carrière ankers (Schein), korte leiderschapsstijltest en werkwaardentest.
De persoonlijkheidstesten bestaan uit de volgende tests: Roos van Leary test, EQ test, Enneagram test, Jung persoonlijkheidstest. De meest populaire tests zijn snelle beroepskeuzetest, Big Five persoonlijkheidstest, oefen intelligentietest, snelle werkwaardentest, snelle leiderschapsstijltest.
Dit is maar een kleine selectie van alle testen. Bekijk hun site voor een compleet overzicht van alle testen.

Assessment en capaciteitentest oefenen

Met een assessment oefening kun je jezelf beter voorbereiden op de dag van het echte assessment. Het oude spreekwoord "een goede voorbereiding is het halve werk" gaat hier ook op. 123test biedt voldoende mogelijkheden waarmee je kunt oefenen om zo je assessment nog beter te voltooien. 
Goed voorbereiden door te oefenen

Betaalmethodes 123test

Op 123test.nl kun je betalen met iDeal, Visa, PayPal, MasterCard, American Express, Maestro, Diners Club, Discover en JBC. Vanuit België kun je ook Bancontact gebruiken voor de betaling.

Contact opnemen met 123test

Heb je een vraag over een test die aangeboden wordt door 123test? Dan kun je contact opnemen met hen via onderstaande gegevens: Je kunt via email contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected]. Bel je liever? Dan kun je bellen naar telefoonnummer 024-3620210.

Vestigingsadres 123test

Offices of 123test, Mercator Science and Technology Park Radboud University
Toernooiveld 300 (Mercator II), 6525 EC Nijmegen, Nederland

123test reviews en ervaringen

Heb je een test afgenomen bij 123test.nl? Hoe vond je de uitslag, heb je er wat aangehad? We zijn ook benieuwd of je gebruik gemaakt hebt van hun online training? Heeft dat je geholpen bij het afleggen van de daadwerkelijke test? 
Laat jouw review, ervaring of klacht over 123test.nl achter via het review formulier. Met jouw review help je toekomstige gebruikers van 123test ontdekken of het een betrouwbare test site is.

Andere bedrijven uit categorie doe het zelf

Waarom kiezen voor 123test.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over 123test.nl

Is 123test.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over 123test.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is 123test.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector huis, tuin, dier en kantoor en in de subcategorieën: doe het zelf

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar 123test.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor 123test.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.